Bloguera, jo? No. Bloguera no, mare!

I és que això de la maternitat fa que tinguis tantes coses al cap que és per això, juntament amb les ganes que tinc d’escriure, que he decidit fer-me aquest blog. Després del naixement de la Frida, i molt probablement per la sobredosi d’hormones de felicitat que portava a sobre, vaig adonar-me que la maternitat i la criança generen molts dubtes, moltes reflexions, mols maldecaps, moltes alegries, etc. que tens ganes de compartir.

La pregunta evident és si d’això no me n’havia adonat ja amb el naixement del Max. Sí, probablement sí, però devia anar tant desbordada que ni tant sols m’havia passat pel cap la possibilitat de parar una estona i escriure.

Ara, amb la pràctica de la criança ja una mica establerta, trobo moments per mi, per aturar l’activitat i per dedicar-me a escriure. I el primer que he pogut escriure és l’experiència del naixement de la Frida, que us convido a llegir a la primera entrada.

Heus aquí, doncs, l’espai on a partir d’avui començaré a compartir amb tothom qui em llegeixi tot allò que el meravellós món de la maternitat i la criança em fa venir al cap.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s