mamacuinam baixa

Il·lustració de Glòria Vives

Mamacuina’m és un servei de cuina a domicili per al post part.

Mamacuina’m és un gran regal per a una dona embarassada.

Mamacuina’m és temps per a la nova mare, la nova família, perquè pugui deidcar-se  plenament a la recuperació després del part, a la cura de la nova criatura i a viure amb intensitat tota la màgia del moment.

Mamacuina’m ofereix plats fets amb amor i des de l’amor,  amb ingredients ecològics i de temporada, adquirits en comerços de proximitat o en cooperativa de consum que permetran fer del post part un moment íntim, confortable i reparador.

Per contractar el servei o demanar-ne informació em podeu escriure a mamacuinam@gmail.com.

D’on neix mamacuina’m?

Mamacuina’m neix des de la meva experiència en la maternitat….

…neix del saber què representa un part i l’arribada d’una nova criatura a casa…

…neix de les ganes de continuar vinculada, d’alguna manera, al meravellós món de l‘embaràs, però sobretot del part i del naixement…

…neix de la certesa que cal cuidar aquest moment com un preuat tresor: mimar el moment, mimar la mama i l’acompanyant, mimar la criatura… i oferir-los tots els elements perquè pugin estar bolcats a la situació, vivint-ne cada segon i experimentant tot allò que els fa sentir l’arribada de la nova criatura…

Per què mamacuina’m?

El moment del part és un moment que requereix molta energia per part de la dona, per la qual cosa, després de parir necessitarà temps per descansar i refer-se, preparant-se, alhora, per la nova etapa que inaugura: la criança.

El post part és un moment, doncs, de gran importància. La mama hauria de poder ocupar-se, només, de la seva recuperació, d’alletar la criatureta i de nodrir-se correctament; descansant, dormint i gaudint de la màgia del moment. I el papa o la persona que l’acompanya hauria de poder fer el mateix: descansar, fer costat a la mama i oferir-li el suport emocional que necessiti i nodrir-se ell també per tal d’afrontar i fer-se càrrec del que li demanarà la nova situació familiar.

Mamacuina’m és un projecte que neix per oferir a la nova família el suport que necessita per fer del post part un moment íntim, confortable i reparador.

Us ofereixo la possibilitat de cuinar per vosaltres per tal que pugueu, durant les primeres hores, desentendre-us de la intendència i entregar-vos plenament al moment.  Us prepararé plats que ajudin a revitalitzar-vos, a nodrir-vos i a refer-vos després de la intensitat i cansament del moment.

Com es materialitza mamacuina’m?

En el moment del part, ja sigui a casa o a l’hospital, vindré a casa vostra per omplir-vos el rebost diferents plats ja cuinats per als dies de post part.

Un temps abans haurem acordat els plats que voldreu tenir cuinats i haurem pactat per quan els voleu tenir. Us ho portaré a casa i us ho deixaré tot a punt, de tal manera que només necessiteu escalfar-vos el menjar quan us vingui de gust.

Els plats de mamacuina’m

Plats fets amb amor i des de l’amor,  amb ingredients ecològics i de temporada, adquirits en comerços de proximitat o en cooperativa de consum. Si no em demaneu el contrari els cereals seran integrala, afegiré algues als plats (afegiré alga a la sopa de miso, a la crema de verdures, etc.) i també faré servir algun tipus de fermentat (per exemple el miso).

Com contractar mamacuina’m?

Mamacuina’m pot ser un bon regal per fer a una dona embarassada (es regala en forma de xec regal), o també pot ser un servei que la parella pot adquirir per a ella mateixa.

Per adquirir aquest servei podeu contactar amb mi a través del telèfon 661157888 o escrivint-me un correu a: mamacuinam@gmail.com

El preu pel servei és de 125 euros.

6 responses »

  1. Eplèndit Mireia!!! Si hagués existit mamacuna’m quan vaig tenir l’Unai segur que m’hauria encantat que vinguessis. Faré córrer la veu per a totes les afortunades que encara hi són a temps!!

    Espero que tinguis molt d’èxit, a mi em sembla una idea excel·lent.

    Marta

  2. Retroenllaç: Mamacuina’m. Servei de cuina per al post part | mamamireia

  3. Innovación a raudales tienes tú!!! Me parece una idea fascinante, muy buena y con muchas posibilidades… Que funcione y que disfrutes mucho en este proyecto tuyo Mireia. Suerte!!!
    Muchi

  4. Retroenllaç: Roba per Jugar | REVISTA VIURE EN FAMÍLIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s